Theaterinformatie

 

Online reserveren

Via www.schaffelaartheater.nl kunt u snel en eenvoudig online uw entreebewijs reserveren en uw persoonlijke stoelkeuze maken. Online reserveringen kunnen uitsluitend via iDeal betaald worden. U kunt uw tickets na betaling per mail of post laten toesturen. De toegangskaarten worden vanaf september toegezonden.

U kunt tot de dag van de voorstelling of concert online kaarten bestellen. Bekijk hier hoe u online kunt reserveren.

De servicekosten bedragen € 5,00 per bestelling indien u uw kaarten per post wilt ontvangen. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail van uw aankoop. U kunt ook kiezen voor een e-ticket. De werkwijze wordt hieronder besproken.

 

E-ticketing

U kunt er voor kiezen om uw entreebewijs als e-ticket via de e-mail te ontvangen indien u via internet uw kaarten reserveert. De print van de mail geldt als ticket en wordt aan de hand van een streepjescode op de e-mail gecontroleerd door een scan in het theater. De servicekosten voor een e-ticket bedragen € 2,00 per bestelling.

 

Bestelformulier

In onze jaarlijkse programmabrochure treft u een bestelformulier aan. U kunt dit formulier met de voorstellingen van uw keuze opsturen naar Theaterplein 1, 3772 KX te Barneveld. Uitsluitend volledig ingevulde formulieren worden verwerkt; de servicekosten bedragen € 8,00 voor papieren tickets en € 5,00 voor e-tickets.

 

Reserveren en kopen aan de kassa

U kunt tevens kaarten kopen aan de theaterkassa. U kunt aan de kassa contant of met uw pinpas betalen; de servicetoeslag aan de kassabedraagt € 1,00 per kaart met een maximum van € 8,00 per bestelling.

Vanaf 04-01-2016 zijn de openingstijden als volgt:

ma, di en do: gesloten
wo: 14.30 uur tot 17.30 uur
vr: 14.30 uur tot 17.30 uur

Daarnaast is de kassa één uur voor aanvang van de voorstellingen geopend.


Telefonische reserveringen

Voor telefonische reserveringen zijn wij bereikbaar op bovengenoemde openingstijden via 0342 – 842 848. De servicekosten voor telefonische reserveringen bedragen € 1,00 per kaart met een maximum van € 8,00.

Nota bene: Het Schaffelaartheater is in geen enkel geval verantwoordelijk voor toegangskaarten verkregen via derden.

 

Annulering

Tot uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de betreffende voorstelling of concert kunt u uw kaarten ruilen voor een tegoedbon of voor plaatsbewijzen van een andere voorstelling of concert. Per geruilde kaart of tegoedbon berekenen wij € 5,00 administratiekosten. Tegoedbonnen zijn geldig voor het huidige en eerstvolgende theaterseizoen.Terugbetaling van uw entreebewijs is niet mogelijk.

 

Toegangskaarten verloren/ e-ticket vergeten

Bent u uw toegangskaart verloren? Bij de theaterkassa kunt u duplicaat kaarten aanvragen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Dit kost € 1,00 per kaart of e-ticket.

 

Wijzigingen

Het kan mogelijk zijn dat een voorstelling door omstandigheden niet door kan gaan. In dat geval proberen wij de voorstelling naar een andere datum te verplaatsen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u een tegoedbon of uw geld retour.Het Schaffelaartheater behoudt het recht om een voorstelling te verplaatsen van de Koninklijke BDU- naar de Rabobank-zaal en vice versa.

 

Uitverkocht/wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen of concerten kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen, de selectie vindt plaats op basis van datum en tijd van binnenkomst. Zodra er plaatsen beschikbaar zijn, neemt het Schaffelaartheater contact met u op.