Cultuur: Zien, Doen & Beleven

 

Zodra het weer kan, zetten we onze deuren weer wagenwijd open voor onze cultuurparticipatieprojecten: het Cultuurcafé op de donderdagochtend en project GOUD op de maandagochtend.

 
 
Cultuurcafé op donderdagochtend
U bent van harte welkom tijdens ons wekelijkse Cultuurcafé van 9.30 tot uiterlijk 12.00 uur in de foyer. Het eerste half uur/uur kunt u onder het genot van een kop koffie of thee genieten van een muziekoptreden op het podium van de foyer. Aansluitend is er een verdiepend aanbod op gebied van film, beeldende kunst, muziek en cultureel erfgoed. 
 
Entree muziekoptreden foyer: € 2,50 (incl. kop koffie/thee)
Entree muziekoptreden foyer én verdiepend aanbod: € 5,-
 
Aanmelden
Vanwege de beperkte capaciteit op 1,5-meter willen wij u vragen u aan te melden als u voornemens bent ons Cultuurcafé te bezoeken. Dit kan tot 24 uur van tevoren via de mail: contact@schaffelaartheater.nl. Nadat wij uw aanmelding bevestigd hebben is uw plek gereserveerd.
 
Op de hoogte blijven van dit aanbod? Mail naar contact@schaffelaartheater.nl (t.a.v. Annerieke Claassen) om u op de mailinglijst voor cultuurparticipatie in te schrijven.
 
 
 
---
 

Aanbod Cultuurcafé donderdag 10 februari 2022

Live Muziek | Annemiek Vermeer (piano)
Verdiepend aanbod (Beeldende Kunst) | Dorine van Ravensberg - de kunst van het emailleren
 
 
---
 

Aanbod Cultuurcafé donderdag 17 februari 2022

Live Muziek | Klaas Beens (gitaar en zang)
Verdiepend aanbod (Film) | Down to earth
 
 
 
Project GOUD op maandagochtend
Heeft u interesse in cultuur doen, dan is ons project GOUD wellicht interessant voor u. Wat kunt u verwachten? Samen met andere 55-plussers start u om 9.30 uur de ochtend met een kop koffie of thee, waarna u een uur met een professionele docent aan de slag gaat met dans, zang of drama. Voor 10 weken betaalt u €55,-. En neem vooral iemand mee!
 
De eerste editie is reeds gestart, de tweede editie van project GOUD start (als alles volgens planning kan verlopen) eind februari 2022. Heeft u belangstelling of wilt u hiervan graag op de hoogte blijven? Mail naar Annerieke Claassen via contact@schaffelaartheater.nl.
 
In onderstaande video ziet u reacties van de deelnemers die op dit moment meedoen aan project GOUD.
 
 
 
 
U kunt zich opgeven of laten informeren via: contact@schaffelaartheater.nl
 
We zien u graag!