Nederpop All Stars

met Loïs Lane

VRIJDAG 18 MAART / 20.00 UUR

Inhoud van het programma


Nederpop All Stars

Met de mooiste dames van het bal: Loïs Lane

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren ’80 en ’90 in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

 

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loi¨s Lane. Met hun unieke mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen zongen zij Nederlandse podia verliefd en scoorden zij hits als ‘My Best Friend’ en ‘It’s The First Time’. Het feestje rondom hun 35-jarige jubileum stond afgelopen jaar even op pauze, maar dat halen ze dit theaterseizoen dubbel en dwars in!

 

Natuurlijk hoor je de grote Loi¨s Lane hits, maar ook andere Nederlandse klassiekers ontbreken niet. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Loi¨s Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit feest van herkenning. De muziek van toen. Helemaal van nu.

 

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys) | Drums: Luc de Bruin (Alderliefste) | Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel) | Bas: Robert Kramers (Alderliefste) | Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman) | Speciale gast: Loïs Lane

 

 

< Terug naar overzicht