Legendary Albums

Stayin’ Alive With The Bee Gees

VRIJDAG 20 MEI / 20.00 UUR

Inhoud van het programma


Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als ‘Spicks and Specks’, ‘Words’ en ‘Massachusetts’. De onnavolgbare sound van Barry, Maurice en Robin bleef onze muzikale harten veroveren, om de wereld rond het einde van de jaren ‘70 met Saturday Night Fever definitief naar de dansvloer te lokken. De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel met de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen.

 

Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als ‘Nights on Broadway’ en ‘Jive Talking’, gezien als de beste Bee Gees plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid. Het wordt een prachtige avond vol nostalgie, waarbij hard meegezongen mag worden en de gangpaden als dansvloer fungeren!

 

Deze aflevering is Legendary albums Live extra trots op de energieke cast. John Vooijs (de Nederlandse Tarzan), Sascha Lien (populaire Duitse zanger) en Baggio (in 10 seconden vier draaiende Voice stoelen) worden begeleid door de LA- Live Band. Ook krijgt u een heerlijk toetje: Patricia van Haastrecht brengt o.a. hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40-jarig jubileum album Guilty, dat volledig van de hand van de heren Gibb is plus enkele onvergetelijke Bee Gees duetten. De avond is weer te kort…

 

< Terug naar overzicht