Benefietconcert Ik ga voor je uit !

ZATERDAG 7 NOVEMBER / 14.00 UUR

Inhoud van het programma


FAMILIECONCERT MET ELISE MANNAH, GOSPELKOOR SPRING EN MATTHIJS VLAARDINGERBROEK!

 

Rond het schitterende thema ‘Ik ga voor je uit’ zal er op 7 november een groot concert zijn in het Schaffelaartheater te Barneveld. Ontroerende aanbiddingsliederen, vrolijke gospel, krachtige solo’s en koorliederen worden gezongen door zangeres Elise Mannah en gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert. Verhalenverteler en buikspreker Matthijs Vlaardingerbroek zorgt voor een creatieve en humoristische noot.

‘Het dak gaat er af op 7 november aanstaande!’ Aldus de PR commissie van Gospelkoor Spring. ‘We hebben er enorm zin in. Er zijn al veel sponsors gevonden voor dit concert, zodat het grootste deel van de ticketverkoop naar het mooie werk van TWR kan gaan.

Gospelkoor Spring organiseert dit concert ter ere van het 50-jarig jubileum van Trans World Radio, een organisatie die het Evangelie wereldwijd laat horen. Bernard Oosterhoff : ‘We zijn enorm vereerd met het mooie concert dat Spring ons aanbiedt. Als TWR zijn we ons jubileumjaar begonnen met een dankdienst en kunnen nu het jaar op 7 november afsluiten met een groot feest! We hopen dat met velen uit de regio en onze achterban te kunnen gaan vieren.’ 

Het benefietconcert bestaat uit twee delen: een middag- en een avondprogramma met beide een unieke invulling. Er is een apart tarief voor jeugd t/m 16 jaar . Bij uw bestelling klikt u op vakje bij de prijssoort en kiest dan het jeugdtarief.  

 

 

< Terug naar overzicht