Benefietconcert Ik ga voor je uit !

ZATERDAG 7 NOVEMBER / 20.00 UUR

Inhoud van het programma


CONCERT MET PEARL JOZEFZOON, ELISE MANNAH EN GOSPELKOOR SPRING! Avondprogramma Benefietconcert Ik ga voor je uit!

 

Rond het schitterende thema ‘Ik ga voor je uit’ zal er op 7 november een groot concert zijn in het Schaffelaartheater te Barneveld. Ontroerende aanbiddingsliederen, vrolijke gospel, krachtige solo’s en koorliederen worden gezongen door gospel zangeres Pearl Jozefzoon (Pearl Joan), Elise Mannah en gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert.

‘Het dak gaat er af op 7 november aanstaande!’ Aldus de PR commissie van Gospelkoor Spring. ‘We hebben er enorm zin in. Er zijn al veel sponsors gevonden voor dit concert, zodat het grootste deel van de ticketverkoop naar het mooie werk van TWR kan gaan.

Gospelkoor Spring organiseert dit concert ter ere van het 50-jarig jubileum van Trans World Radio, een organisatie die het Evangelie wereldwijd laat horen. Bernard Oosterhoff : ‘We zijn enorm vereerd met het mooie concert dat Spring ons aanbiedt. Als TWR zijn we ons jubileumjaar begonnen met een dankdienst en kunnen nu het jaar op 7 november afsluiten met een groot feest! We hopen dat met velen uit de regio en onze achterban te kunnen gaan vieren.’ 

Het benefietconcert bestaat uit twee delen: een middag- en een avondprogramma met beide een unieke invulling. Er is een apart tarief voor jeugd t/m 16 jaar en voor studenten van de CHE. Bij uw bestelling klikt u op vakje bij de prijssoort en kiest dan het jeugdtarief. Studenten van de CHE dienen bij de toegangscontrole in het theater hun studentenpas te tonen.

 

  

< Terug naar overzicht