Bezoekersinformatie

 

Aanvangstijden

De aanvangstijd van de voorstelling kunt u vinden op uw entreebewijs, in de theaterkrant en op de website van het Schaffelaartheater. 
 

Cadeaukaarten

Bij de kassa zijn ook onze eigen Schaffelaartheater-Cadeaukaarten verkrijgbaar. Altijd mooi om cadeau te geven! De cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig en alleen aan de kassa in te leveren.
 

Consumpties

Het is niet toegestaan om zelf meegenomen en/of in het theater gekochte drankjes mee te nemen in onze zalen.
 

Garderobe 

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om uw jas mee te nemen in de zaal. U vindt een garderobe in de hal van het theater. 
 

Hulphond 

Hulphonden en blindegeleidehonden zijn welkom in ons theater. Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf contact op te nemen met de kassa zodat wij voor u een prettige plaats kunnen reserveren (op basis van beschikbaarheid).
 

Kaarten

Bij uw bezoek aan ons theater vragen wij altijd om een geldige entreekaart of e-ticket te tonen. Ook voor kinderen en baby’s moet een stoel gereserveerd te worden.
 

Laatkomers 

Te laat komen is helaas storend voor andere bezoekers en voor de artiest(en). Na aanvang van de voorstelling kunnen we u na overleg met de techniek eventueel later binnenlaten, mits er goed bereikbare stoelen beschikbaar zijn, of na de pauze. Bij een voorstelling zonder pauze is in principe geen toegang mogelijk voor laatkomers. Te laat komen geeft geen recht op restitutie van uw kaarten.
 

Openbaar vervoer

Ons theater is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Barneveld Centrum ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het theater. 
 

Pauzedrankje inclusief 

Vanaf seizoen 2019-2020 is bij de meeste voorstellingen het pauzedrankje bij de kaartprijs inbegrepen. Door deze “portomonneeloze pauze” kunt u langer genieten van uw drankje in de pauze. Heeft de voorstelling geen pauze? Dan staat uw drankje na afloop van de voorstelling voor u klaar. 
 

Parkeren

Het Schaffelaartheater beschikt zowel op het Theaterplein aan de voorzijde als op het Churchillplein achter het theater over ruime gratis parkeergelegenheid. Wanneer deze parkeerterreinen vol zijn, is er in de directe nabijheid parkeergelegenheid op ’t Achterdorp of Gowthorpeplein (beide op 500 mtr loopafstand van het theater).
 

Rolstoelplaatsen

Het Schaffelaartheater beschikt over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch, via de mail of aan de kassa te reserveren.
 

Slecht ter been

Bent u slecht ter been? Wij reserveren graag de best bereikbare plaats voor u. U kunt dit bij uw reservering aangeven. Het Schaffelaartheater beschikt helaas niet over een personenlift.
 

Stoelverhogers 

Wanneer u met kleine kinderen een voorstelling bezoekt, kunt u gebruikmaken van een stoelverhoger (indien beschikbaar). U mag uiteraard ook uw eigen stoelverhoger meenemen.
 

Telefoons, filmen en fotograferen

Wij verzoeken u vriendelijk om uw mobiele telefoon uit te schakelen tijdens de voorstelling. Bij veel voorstellingen is het niet toegestaan om zelf foto- of filmopnames te maken. Indien dit wél is toegestaan dan dient u zonder flits te fotograferen. Wilt u zeker zijn dat het maken van opnames is toegestaan? Informeert u vooraf dan gerust bij een van onze medewerkers.