Veel gestelde vragen

 

Ik heb mijn tickets betaald. Hoe lang duurt het voordat ik de kaartjes in huis heb?

We streven ernaar u binnen 10 dagen na betaling uw tickets toe te sturen. Wanneer u via Ideal betaalt, heeft u ze veelal binnen een week al binnen en indien u kiest voor e-tickets ontvangt u ze direct via e-mail.
 

Ik heb mijn e-tickets niet ontvangen. Wat nu?

Het komt weleens voor dat de e-mail met de e-tickets tussen de ongewenste e-mail terechtkomt omdat deze als spam herkend wordt. Is dit niet het geval, mailt u dan naar kassa@schaffelaartheater.nl.
 

Ik ben verhinderd. Kan ik de kaarten nog annuleren of omruilen?

Tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling kunt u uw kaarten ruilen voor een tegoedbon of voor plaatsbewijzen van een andere voorstelling of concert. Per geruilde kaart berekenen wij € 5,- administratiekosten. Bent u Vriend van Jan? Dan is ruilen tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling gratis.
 

Kan ik iemand ook een Schaffelaartheater waardebon cadeau geven?

Ja. aan de theaterkassa kunt u cadeaubonnen kopen voor het Schaffelaartheater in elk gewenst bedrag
 

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen op de website?

Helaas is het op onze website nog niet mogelijk om cadeaubonnen direct in te wisselen. U kunt uw reservering aan de kassa doen, per telefoon of via de email. Vervolgens kunt u, binnen 2 weken na boekdatum, aan de kassa uw waardebon inleveren.
 

Is er ook gehoorversterking in het theater aanwezig?

Ja, in beide zalen kunt u gebruik maken van gehoorversterking. Hetzij d.m.v. een koptelefoon of door versterking van het eigen gehoorapparaat. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u dat voor aanvang van de voorstelling aangeven bij de kassa.

 

Hoe is de bereikbaarheid van het theater?

Het Schaffelaartheater ligt aan de rand van het centrum van Barneveld. Het theater is zowel met de auto als met de trein uitstekend te bereiken.

Auto: Het theater beschikt over ruime parkeermogelijkheden om het theater. Klik hier voor de routebeschijving.

Trein: Het theater ligt op slechts 5 minuten loopafstand van treinstation Barneveld-centrum. 

 

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ons altijd mailen via contact@schaffelaartheater.nl. 
 

 

<< terug