Verkoopinformatie

 

Online reserveren

Via onze website schaffelaartheater.nl kunt u snel en eenvoudig uw persoonlijke stoelkeuze maken en online uw kaarten reserveren. Het online reserveren van kaarten is mogelijk tot een uur voor aanvang van de voorstelling. De betaling van uw reservering verloopt veilig en eenvoudig via iDeal. Na afronding van de iDeal-betaling ontvangt u direct uw e-tickets per mail. U kunt deze printen of vanaf uw smartphone laten scannen in ons theater. De boekingskosten voor online reserveringen bedragen € 2,50 per bestelling.
Mocht u de e-tickets niet in uw inbox ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw spam- of reclamebox te controleren.

 

Aan de kassa

Uiteraard kunt u uw kaarten ook kopen aan onze kassa op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aan de kassa zijn er verschillende betaalmogelijkheden: met contant geld, pinpas en cadeau- of tegoedbonnen. Voor de kaartverkoop aan de kassa wordt € 1,00 per kaartje aan boekingskosten berekend met een maximum van € 8,- per bestelling. 
 

Telefonisch reserveren

Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden van de kassa op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0342 – 842 848. Voor telefonische reserveringen wordt € 1,00 per kaartje aan boekingskosten berekend met een maximum van € 8,- per bestelling.
 

Theater- en tegoedbonnen

Wij accepteren de Nationale Kunst & Cultuurkaart, de Podium Cadeaukaart, de Schaffelaartheater Cadeaukaart en uw tegoedbon. Deze kunt u inleveren bij de reservering van uw kaarten aan de kassa. Helaas is het niet mogelijk om met deze betaalmiddelen online kaarten te reserveren of uw online reservering achteraf te verrekenen met een cadeaukaart of tegoedbon.
 

Annuleren

Tot uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de betreffende voorstelling of concert kunt u uw kaarten ruilen voor een tegoedbon of voor plaatsbewijzen van een andere voorstelling of concert. Per geruilde kaart of tegoedbon berekenen wij € 5,- administratiekosten; deze worden verrekend met de waarde van uw tegoedbon. Tegoedbonnen zijn geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum (vermeld op de tegoedbon). Terugbetaling van uw entreebewijs is niet mogelijk. Bent u Vriend van Jan? Dan kunt tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling uw kaarten annuleren zonder administratiekosten.  

 

Toegangskaarten verloren/ e-ticket vergeten

Bent u uw kaarten verloren of vergeten te printen? Uw e-tickets kunt u via ons online theaterportal opnieuw downloaden onder het kopje “mijn agenda”. Duplicaatkaarten kunt u bij de theaterkassa aanvragen à € 1,00 per kaartje op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. 

 

Annuleren

Wanneer u geen gebruik kunt maken van de door u gekochte kaarten, is het mogelijk de kaarten tot 5 werkdagen voor aanvang van de voorstelling om te ruilen voor een andere voorstelling of in te wisselen voor een tegoedbon. Voor het annuleren van kaarten wordt € 5,00 per kaart administratiekosten in rekening gebracht. Vrienden van Jan kunnen tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling kosteloos hun kaarten omruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon.
 

Uitverkocht?

Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. De toewijzing beschikbare plaatsen gebeurt op basis van volgorde van binnenkomst. Zodra er plaatsen voor u beschikbaar zijn, neemt het Schaffelaartheater contact met u op.

 

Wijzigingen

Als een voorstelling door omstandigheden niet door kan gaan, proberen wij de voorstelling naar een andere datum te verplaatsen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u een tegoedbon of uw geld retour. Het Schaffelaartheater behoudt zich het recht voor om een voorstelling te verplaatsen van de Koninklijke BDU-zaal naar de Rabobank-zaal en vice versa.

 

Let op: Het Schaffelaartheater is in geen enkel geval verantwoordelijk voor toegangskaarten verkregen via derden.