Wilma Terlouw
'Nat'

De expositie die momenteel te bezichtigen is in het Schaffelaartheater is samengesteld door slechts één kunstenaar en dat is bijzonder voor de kunstexposities zoals we die in het Schaffelaartheater kennen. Onze exposities worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Kunst Collectief Barneveld en deze hebben gekozen voor Wilma Terlouw. Een kunstenares van wie u in dit theater al eerder werken kon bewonderen, maar nog nooit eerder een complete expositie.

 

'Nat'

Het thema voor deze expositie is water, met als titel 'NAT'. De werken van Wilma Terlouw staan in het teken van de weerspiegeling en de gelaagdheid van water. Het wateroppervlak weerspiegelt de werkelijkheid boven het water en geeft die vervormd en vervaagd terug. Vaak krijg je alleen die weerspiegeling te zien: het origineel houdt zich schuil. Een bijzonder interessante gedachte, vindt Wilma, en dat zorgde voor haar fascinatie voor water.
 
De expositie is tijdens de openingstijden van de theaterkassa vrij te bezoeken. De toegang is gratis. We hopen van harte dat u geniet van deze expositie.