Proef de gastvrijheid

 

Tijdens onze voorstellingen kunt u genieten van een aantal speciale arrangementen.


Theaterdiner Eeterij De Hebberd

Bij Eeterij De Hebberd kunt u gezellig genieten van een overheerlijk diner. Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart en ligt op zo'n 5 minuten afstand van het theater. Voor meer informatie en reserveren klikt u hier


Koffie- of borrelarrangement

Maak uw theateravond compleet met een van onze culinaire mogelijkheden. Wilt u vooraf aan een voorstelling met een selecte groep vrienden, familie of collega's een kopje koffie drinken of juist in de pauze of na de voorstelling lekker borrelen met een hapje en een drankje? Ons team staat graag voor uw klaar. Informeer naar de mogelijkheden via horeca@schaffelaartheater.nl.

 

Vier je kinderfeestje in het theater!

Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in het Schaffelaartheater? Dat kan! Zoek als jarige job jouw favoriete kindervoorstelling uit en wij zorgen ervoor dat het een knalfeest wordt! Naast het bezoeken van de voorstelling kun je ook een extra verjaardagsbox kiezen om jouw partijtje nog feestelijker te maken. Bijv. met ranja, frietjes, snacks, een ijsje en natuurlijk een versierde stoel! Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Culinair genieten tijdens uw evenement

Uw evenement verdient ook op culinair gebied de aandacht. Wij werken met verschillende cateringpartners en zoeken graag samen met u naar de juiste invulling! Kijk hier voor meer informatie over onze zakelijke evenementen of informeer naar de mogelijkheden via horeca@schaffelaartheater.nl.