25 Juni
Vier je verjaardagsfeestje in het theater!

“Maak je eigen modeshow” (geadviseerd voor kinderen van 4 tot 8)

Over de rode loper ga je bij het theater naar binnen waar je door een gastvrouw van het theater ontvangen wordt (net als echte sterren). Alle kleding en attributen die aanwezig zijn in het theater worden uitgestald in de zaal en kun je naar hartelust passen en aandoen. In de kleedkamer is make-up aanwezig en kun je je mooi opmaken.

Als je samen met je vriendinnen de mooiste setjes bij elkaar hebt uitgezocht, dan ga je met je begeleider (een van de ouders) een modeshow maken. Na de "generale repetitie" mogen de ouders van al je vriendinnen als publiek naar jullie show komen kijken. In de zaal ligt een heuse catwalk klaar, compleet met mooie verlichting langs de zijkant.  

Na afloop ga je samen met jullie ouders over de rode loper weer naar huis.

 

 

“Maak je eigen theatershow” (geadviseerd voor kinderen van 8 tot 10)

Via de rode loper word je ontvangen door een gastvrouw van het theater (net als echte sterren). Alle kleding en attributen die aanwezig zijn in het theater zijn uitgestald in de zaal of kleedkamer. Hier kun je naar hartelust alles passen en aandoen. Daarna maak je samen met je begeleider (vader of moeder) een toneelstuk of musical. Je mag je fantasie helemaal laten gaan.

Het laatste kwartier van het feestje mogen de ouders van alle kinderen in het theater komen kijken naar de show die jullie met elkaar gemaakt hebben. Na afloop gaan jullie samen met jullie ouders over de rode loper weer mee naar huis.

 

Meer informatie of reserveren?

Stuur dan een e-mail aan contact@schaffelaartheater.nl, t.a.v. Wendy Struijs.